Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Zundert

  Wanneer u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Zundert bent u bij Van Gastel Verhuizingen aan het juiste adres. Onze verhuizers zijn professioneel en ervaren en beschikken over alle benodigde materialen en apparatuur om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Wij kunnen u helpen met elk type verhuizing: van kleinere woningen of kamers tot grote woningen of bedrijven. Voor elk budget hebben wij een passende verhuisdienst. Ontdek het gemak van onze verhuisservice in Zundert en neem direct contact met ons op.

  Onze Diensten

  Hoe werkt onze verhuisservice in Zundert?

  Wanneer u gebruik wilt maken van onze verhuisservice in Zundert kunt u ons telefonisch benaderen of het online offerteformulier invullen met al uw wensen. U ontvangt dan spoedig een passende prijs voor uw aanvraag.  Na ontvangst van uw offerte, spreken wij uw aanvraag met u door. Zodra de verhuizing is geboekt en bevestigd starten wij met de planning en op de afgesproken data start ons team erkende verhuizers met de verhuizing van uw spullen.

  Ons verhuisbedrijf is betrouwbaar en heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ontdek direct de voordelen van de verhuisservice in Zundert:

  • Een team professionele verhuizers realiseert al het zware verhuiswerk;
  • Wij geven u een prijsopgave voor de verhuizing en zijn op korte termijn beschikbaar;
  • Wij hebben een scala aan verhuisdiensten beschikbaar;
  • Voor elke verhuizing een passende prijs.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Onze verhuizers staan voor u klaar in Zundert

  Onze erkende verhuizers verhuizen uw spullen veilig en met gerichte zorgvuldigheid. Ons team heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van spullen en materialen; wij weten dus hoe belangrijk het is om voorzichtig te zijn met uw inboedel. Wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan? Dat kan bijvoorbeeld in de opslag in Roosendaal of de opslag in Etten-Leur.

  Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het laden en lossen van vrachtwagens, verpakkingsmateriaal en dozen voor opslag voordat uw spullen worden overhandigd op de nieuwe thuis- of kantoorlocatie bij u in de buurt!

  Een verhuisbedrijf inhuren in en rond Zundert

  Verhuizen naar een nieuwe woning of een nieuw kantoor kan een stressvolle tijd zijn, dus het inhuren van ons verhuisbedrijf in Zundert is zeker de extra kosten waard. U krijgt bij Van Gastel Verhuizingen een hoge kwaliteitsservice tegen een betaalbare prijs en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Neem vandaag nog contact met ons op dan helpen wij u vakkundig door uw verhuizing heen.