Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Particuliere Verhuizingen

  U pakt uw koffers… wij de rest!

  Uw bedje gespreid en de stekker in het stopcontact, laat dat de zorg van uw verhuizer zijn. Verhuizen is een zaak van vertrouwen en de organisatie van een verhuizing vergt een nauwkeurige voorbereiding. Uw inboedel is vaak groter dan u denkt en uiteraard moeten de waardevolle meubelstukken en persoonlijke bezittingen onbeschadigd worden verhuisd naar de nieuwe woning. Daarom wilt u de juiste mensen op de juiste plaats hebben en zelf kunnen bepalen waar uw verhuizer wel of niet aan mag komen. Een goede voorbereiding van de verhuizing voorkomt onnodig extra werk en is daarom een belangrijk onderdeel.

  Onze Diensten

  De verhuisadviseur

  Van Gastel Verhuizingen B.V. heeft om die reden een speciaal opgeleide verhuisadviseur in dienst die samen met u de voorbereiding tot in de puntjes doorneemt. Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.

  Extra’s

  Tips

  Wat kost een verhuizing

  De kosten van een verhuizing zijn van vele verschillende factoren afhankelijk, zoals: Wat doet u zelf en wat laat u doen? Denk hierbij aan zaken als in- en uitpakken, de- en monteren, schoonmaken, klusjes als schilderijen en lampen ophangen, enzovoort. Wat is de afstand van de oude naar de nieuwe woning? Is het gebruik van een verhuislift noodzakelijk? Kan de auto voor de deur staan zowel op het nieuwe als op het oude adres? Hoeveel spullen moeten er worden verhuisd? Is alles gelijkvoers of is er sprake van meerdere verdiepingen op het oude en nieuwe adres? Heeft u bijzondere meubelstukken of kunst in huis? U bespreekt met Van Gastel Verhuizingen B.V. uw persoonlijke situatie en wensen en u ontvangt een duidelijke schriftelijke offerte.

  Menu