Particuliere verhuizingen

Uw bedje gespreid en de stekker in het stopcontact, laat dat de zorg van uw verhuizer zijn. U pakt uw koffers … wij de rest!

Verhuizen is een zaak van vertrouwen en de organisatie van een verhuizing vergt een nauwkeurige voorbereiding. Uw inboedel is vaak groter dan u denkt en uiteraard moeten de waardevolle meubelstukken en persoonlijke bezittingen onbeschadigd worden verhuisd naar de nieuwe woning. Daarom wilt u de juiste mensen op de juiste plaats hebben en zelf kunnen bepalen waar uw verhuizer wel of niet aan mag komen. Een goede voorbereiding van de verhuizing voorkomt onnodig extra werk en is daarom een belangrijk onderdeel.

De verhuisadviseur

Van Gastel Verhuizingen B.V. heeft om die reden een speciaal opgeleide verhuisadviseur in dienst die samen met u de voorbereiding tot in de puntjes doorneemt. Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.

Van Gastel Verhuizingen particuliere verhuizing
Verhuislift huren
Verhuisbus huren
Piano- en vleugel vervoer
Vervoer kunstwerken

Wat kost een verhuizing

De kosten van een verhuizing zijn van vele verschillende factoren afhankelijk, zoals: Wat doet u zelf en wat laat u doen? Denk hierbij aan zaken als in- en uitpakken, de- en monteren, schoonmaken, klusjes als schilderijen en lampen ophangen, enzovoort. Wat is de afstand van de oude naar de nieuwe woning? Is het gebruik van een verhuislift noodzakelijk? Kan de auto voor de deur staan zowel op het nieuwe als op het oude adres? Hoeveel spullen moeten er worden verhuisd? Is alles gelijkvoers of is er sprake van meerdere verdiepingen op het oude en nieuwe adres? Heeft u bijzondere meubelstukken of kunst in huis? U bespreekt met Van Gastel Verhuizingen B.V. uw persoonlijke situatie en wensen en u ontvangt een duidelijke schriftelijke offerte.

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van gastel verhuizingen
Opslag
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Speciale projecten

Verhuisbus huren

Verhuisbus huren met rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*
Prijs: € 85,00 per dag (excl. 21% BTW) - € 350,00 borg

* Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

 

Autoverhuur in Roosendaal en omgeving; verhuisbus huren met rijbewijs B

Verhuislift huren

Motorlift met bedienend personeel (1 man), € 100,00 per dag

Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 (excl. 21% BTW) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

 

Verhuislift verhuur (alleen met bedienend personeel)

 

Verhuislift verhuur (alleen met bedienend personeel)

 

Verhuizen tot de 8e verdieping

Piano- en vleugelvervoer

Het transporteren van piano's en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam - pennen - snaren - zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

Vervoer kunstwerken

Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.