Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Etten-Leur

  Verhuisbedrijf in Etten-Leur voor ieder budget

  Gefeliciteerd met uw verhuizing van of naar Etten-Leur! Een spannende tijd met veel nieuwe ervaringen. Maar eerst moet er nog een hoop geregeld worden voor de verhuizing. Daar kunnen veel mensen wel wat hulp bij gebruiken. Van Gastel Verhuizingen helpt u graag bij het regelen van uw verhuizing. Ons verhuisbedrijf is al jaren actief in de regio Etten-Leur en is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Zo weet u zeker dat uw verhuizing goed, efficiënt en betrouwbaar wordt geregeld.

  Onze Diensten

  Uitgebreide dienstverlening: kies zelf hoeveel u wilt uitbesteden

  U kunt zelf bepalen hoeveel u van uw verhuizing wilt uitbesteden en wat u liever zelf doet. Bij Van Gastel Verhuizingen kunnen we u van A tot Z ontzorgen. Van het aanleveren van de verhuismaterialen en het inpakken van uw spullen, tot het uitpakken en netjes neerzetten van de inboedel in uw nieuwe woning of bedrijfspand. Ook kunnen wij uw inboedel tijdelijk opslaan op een locatie van ons verhuisbedrijf in de buurt van Etten-Leur.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Extra diensten voor uw verhuizing in Etten-Leur

  Naast de reguliere verhuisdiensten kunt u bij Van Gastel Verhuizingen ook gebruikmaken van extra diensten die uw verhuizing nóg makkelijker maken. Zo heeft u de beschikking tot een professionele verhuiswagen waarmee u uw inboedel in één keer kunt vervoeren. Denk ook aan zaken als:

  • Verhuislift Huren
  • Verhuisbus Huren
  • Vervoer Piano of Vleugel
  • Vervoer Kunstwerken

  Heeft u zelf nog suggesties of speciale verzoeken omtrent uw verhuizing van of naar Etten-Leur? Laat het vooral weten, ons verhuisbedrijf staat voor u klaar!