Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Heerle

  U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Heerle? Ons team met erkende verhuizers werkt voor zowel particulieren als zakelijke verhuisaanvragen in Heerle en omgeving.  We bieden onze klanten snel kwalitatieve en effectieve verhuisopties die hen helpen de verhuizing zo prettig mogelijk door te komen. Daarbij is het belangrijk dat de verhuizing in Heerle bij onze klanten gebeurd zonder dat ze er veel tijd mee kwijt zijn. Dat maakt dat wij klanten op zowel verhuisservice als planning snel en effectief verder helpen.

  Heeft u een spoed verhuisklus? Dat is bij ons geen probleem. Neem contact op via +31 (0) 165 – 53 71 69  dan helpen wij u zo snel als mogelijk verder. Of vul uw wensen in via het offerteformulier en ontvang spoedig van ons een passende prijs.

  De voordelen van een verhuisbedrijf in Heerle

  • Professioneel team erkende verhuizers doet het zware werk;
  • U krijgt vakkundig verhuisadvies dat uw verhuizing gemakkelijker maakt;
  • Wij hebben diverse verhuismaterialen te huur of te koop;
  • Uw verhuizing wordt gegarandeerd een succes met de hulp van ons verhuisbedrijf.

  Onze Diensten

  Maatwerk bij verhuisbedrijf in Heerle

  Wanneer u een verhuisbedrijf in Heerle gaat kiezen is het wel zo fijn dat deze kan voldoen aan uw wensen en behoeften en dus maatwerk kan leveren. Onze aanpak is persoonlijk en efficiënt om zo het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Door onze persoonlijke aanpak zijn er korte communicatielijnen en worden vragen snel en efficiënt aangepakt.

  Gaat u zelf het zware werk doen of kiest u er toch voor om dit door vakkundige specialisten te laten doen? Wij ontlasten al jarenlang velen particulieren en zakelijke klanten en maken vele verhuizingen in Heerle tot een succes. Graag voorzien wij u daarbij van gericht verhuisadvies. Heeft u een verhuisvraag of wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Heerle? Neem dan gerust contact met ons op.

  Wil t u tijdelijk uw inboedel uit uw woning of kantoor opslaan? Ontdek dan onze opslaglocaties:

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Verhuisbedrijf Heerle met een passend budget

  De kracht van ons verhuisbedrijf in Heerle is door de opgebouwde expertise dat wij u altijd efficiënt maatwerk kunnen leveren. Uw wensen en behoeften worden door onze innoverende werkzaamheden op een persoonlijke manier vervuld. Dat maakt dat ons maatwerk perfect aansluit bij de verhuisvragen van onze klanten.

  Wat kost een verhuisbedrijf in Heerle

  Ons verhuisbedrijf is de manier om tijd en moeite te besparen tegen een passende prijs. U bent verzekerd van  goede kwaliteit door onze erkende verhuizers. Er is voor ieder budget passende verhuishulp bij ons beschikbaar. De kosten van onze verhuishulp verschilt per verhuizing. Laat ons daarom via het offerteformulier bij de contact pagina uw wensen weten dan ontvangt u spoedig van ons een passende prijs.