Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Rucphen

  Gaat u verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf in Rucphen en omgeving? U kunt bij ons terecht voor kleine, middelgrote en grote verhuizingen voor een passend tarief. Neem contact met ons op of vul het online offerteformulier in. Hopelijk zien we u snel tegemoet bij uw verhuizing!

  Verhuizen met een verhuisservice is de beste optie voor iedereen die zijn huis, kantoor of een andere ruimte met spullen wilt verhuizen. Om er zeker van te zijn dat u zonder problemen kunt verhuizen hebben wij diverse diensten beschikbaar. Het is belangrijk de juiste te vinden en daar kunnen we u bij helpen. Zo kunt u bij van Gastel Verhuizingen kiezen uit:

  Onze Diensten

  Professionele verhuizers bij verhuisbedrijf Rucphen

  Ons verhuisbedrijf werkt met een team professionele verhuizers in Rucphen en omgeving. Voor uw verhuizing kunnen we diverse taken voor u uit handen nemen. Laat u ontzorgen en geniet van een feilloze verhuizing.

  Bij Van Gastel Verhuizingen werken we uitsluitend met erkende verhuizers. Het kwaliteitslabel ‘erkende verhuizers’ betekent dat we de beste zorg en kwaliteit als verhuisbedrijf bieden. U kunt erop vertrouwen dat onze professionele verhuizers de beste kwaliteit leveren en zorgvuldig met uw waardevolle spullen omgaan. Verhuizen is onze passie en we gaan altijd voor succes. Het resultaat? Een succesvolle verhuizing en onze klanten zijn ontlast van het zware werk.

  Het team erkende verhuizers heeft ruime ervaring met diverse soorten woningen, ruimtes en de omgang met diverse spullen en inboedels. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om uw woning, kantoor of overige ruimtes compleet te verhuizen. Lees hier meer over onze verhuur en verkoop materiaal.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Voor ieder budget verhuisservice in Rucphen

  Onze collega’s staan graag voor u klaar. Verhuizen kan bij van Gastel Verhuizingen met elk budget. Wij hebben diverse verhuisdiensten beschikbaar om u te helpen, te ondersteunen of volledig te ontlasten tijdens uw verhuizing. Verhuizen is niet duur, maar het vergt wel planning, voorbereiding en heldere communicatie.

  De beste manier om geld te besparen bij het inhuren van verhuizers is door gebruik te maken van een professionele verhuizer met ervaring in het verhuizen van breekbare en zware spullen. Bij Van Gastel Verhuizingen hebben wij dit in huis, u bent slechts 1 telefoongesprek van hulp bij uw verhuizing vandaan. Neem contact met ons op en laat ons het verhuiswerk voor u realiseren.