Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

  Zoekt u een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom? Dan bent u bij Van Gastel Verhuizingen aan het juiste adres. Bij ons krijgt u door persoonlijke aandacht en betrouwbare verhuisdiensten een prettige verhuiservaring. Wij ontzorgen onze klanten, zowel zakelijk als particulier, met het zware werk. Wij werken uitsluitend met erkende verhuizers die uw zekerheid en garantie geven voor de verhuizing van uw kostbare spullen.

  Onze vriendelijkheid en aandacht zorgen voor een prettige samenwerking en geruststelling tijdens uw verhuizing. Neem daarom contact met ons op voor uw verhuiswensen en geniet van de voordelen van een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom.

  Onze Diensten

  Voordelen van een verhuisbedrijf in Bergen op zoom

  Wanneer u in en rond Bergen op zoom gaat verhuizen profiteert u van de voordelen van ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom.

  Ons verhuisbedrijf in Bergen op zoom biedt u:

  • Vaste scherpe prijzen voor de beste kwaliteit;
  • Persoonlijke aandacht door uw eigen verhuisadviseur;
  • Betrouwbare verhuisservice met erkende verhuizers;
  • Vele voordelen en persoonlijke aandacht voor zowel  zakelijke verhuizingen als particulieren verhuizingen;
  • Ruime opslagmogelijkheden mogelijk voor uw verhuizing;
  • Divers verhuur en verkoop materiaal beschikbaar voor uw verhuizing;
  • Beschikbaarheid voor spoed klussen en speciale verhuisprojecten in en rond Bergen op Zoom.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Kosten van een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom

  De kosten van ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom communiceren wij vooraf glashelder. Graag horen we van u wat voor soort verhuis klus u aangaat. Is het een flat of vrijstaande woning of verhuisd u met uw kantoor? De grootte van de verhuizing, de afstand en welke materialen u nodig heeft zijn elementen die we graag met u bespreken. Vraag daarom uw persoonlijke verhuis adviesgesprek aan.

  Wij gaan ten alle tijden vertrouwelijk en secuur om met uw spullen tijdens de verhuizing. Wij begrijpen dat u niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan bij uw verhuizing en zullen altijd vooraf hierin transparant communiceren. Voor vragen over onze dienstverlening van ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom neemt u direct contact op of vult u uw verhuiswensen in via ons offerte formulier. Wij zullen ten alle tijden transparant en zorgvuldig met de prijsindicatie omgaan. Zo ontzorgen wij u al vanaf minuut één in uw verhuizing.

  Alles onder 1 dak met een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom

  Onze vakkundig collega’s in ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom lossen elke verhuisvraag voor u op. Naast onze kwalitatieve verhuisservice bieden wij vele extra’s die van pas kunnen komen en waar u wellicht niet vooraf aan heeft gedacht. Zo kunt u bij ons een verhuislift huren, verhuis bus huren, vervoer huren voor een piano of vleugel en bieden wij speciaal vervoer voor kunstwerken.