Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Tips bij inpakken

  Het goed inpakken van uw spullen kost veel tijd. Overweeg daarom serieus om het inpakken van uw kostbare en dierbare spullen aan Van Gastel Verhuizingen B.V. over te laten. Als u liever zelf inpakt, vraag Van Gastel Verhuizingen B.V. dan om advies en professionele inpakmaterialen. Van goed inpakmateriaal heeft u voor, tijdens en na de verhuizing veel plezier. Van Gastel Verhuizingen B.V. adviseert u graag en voorziet u van de juiste materialen. Goed inpakken? Hier vindt u alvast wat handige weetjes.

  Meubels

  • Gebruik etiketten die geen lijmresten achterlaten en geen schade toebrengen aan uw meubiliar. Gewone etiketten van bijvoorbeeld de kantoorboekhandel zijn niet makkelijk te verwijderen, vooral niet als ze langer op uw meubilair blijven zitten. Houdt hier rekening mee.
  • Bescherm uw meubels tijdens het verplaatsen of vervoeren met speciale verhuisdekens, speciaal karton of noppenfolie en voorkom zo schade.

  Dozen

  • Vul de dozen tot de handgrepen. Overvolle dozen zijn niet hanteerbaar en bovendien slecht voor uw rug. Ook neemt de kans op schade met volgepropte dozen toe.
  • Gebruik speciale verhuisdozen met een stevige bodem. De gemiddelde bouwmarktdoos heeft een matige kwaliteit en is niet geschikt voor een veilige verhuizing.

  Serviesgoed

  • Speciaal inpakpapier werkt beter dan oude kranten. Oude kranten geven af op uw spullen en inpakpapier beschermt uw servies beter. U verkleint de kans op schade aanzienlijk met speciaal inpakpapier.
  • Borden pakt u ook met speciaal inpakpapier in. Zet ze op hun kant in een doos, 1 laag per doos.

  Boeken

  • Zet boeken rechtop in een speciale boekendoos, 1 laag per doos is voldoende. De rest kunt u opvullen met lichte materialen zoals kleding.

  Persoonlijke spullen

  • Bewaar persoonlijke en waardevolle zaken apart, bijvoorbeeld in een opvallende doos of in uw handbagage. Dan vindt u alles snel terug.
  • Berg de favoriete knuffel en speelgoed van uw kinderen op in een duidelijke herkenbare doos. U kunt ze ook vooraf een doos laten kleuren of een leuke foto van uw kind of het speelgoed op de doos plakken.
  • Bewaar sleutels in een sleutelzakje of sleuteldoos zodat u ze snel terugvindt.

  Onze Diensten