Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Oud-Vossemeer

  Ons verhuisbedrijf is actief met erkende verhuizers in Oud-Vossemeer. Door jarenlange ervaring zijn we de  specialist in het verzorgen van uw verhuizing. Ons doel is om u goed advies te geven en een gevoel van vrijheid te laten ervaren, en dat middenin uw verhuisperiode. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat uw inboedel van uw kantoor of woning in een handomdraai op de nieuwe locatie gereed staat. Dan houdt u tijd en energie over voor alle andere zaken rondom uw verhuizing.

  Maak vandaag nog gebruik van onze verhuisservice van ons verhuisbedrijf en geniet van de ontzorging door ons team professionele verhuizers. We helpen u met alle vragen die uw verhuizing bij u oproept en met de vakkundige verhuisdiensten zorgen we ervoor dat u soepel door de verhuizing heen komt. Onze verhuisadviseurs beschikken over ruime ervaring en kennis van de regio’s waar we werken. Dat maakt dat uw verhuizing veilig en efficiënt wordt afgerond.

  Wilt u een prijs opvragen voor onze verhuisdiensten? Vul dan het offerteformulier in via onze contact pagina of neem telefonisch contact met ons op via 0164 – 796 005.

  Onze Diensten

  Uitstekende kwaliteit verhuizers in Oud-Vossemeer

  Ons verhuisbedrijf in Vossemeer zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt. Laat u ondersteunen door een team met professionele verhuizers, voorzien van het erkend verhuizers kwaliteitslabel. Zo geniet u direct van het principe vele handen maken licht werk. Onze verhuizers zijn gediplomeerd en verzorgen de beste service met de beste kwaliteit. Onze verhuisdiensten hebben een passende prijs zodat eenieder gebruik kan maken met elk budget. Kortom, met onze erkende verhuisbegeleiders kunt u niet alleen de zware werkzaamheden uitbesteden, maar ook nog het budget minimaliseren.

  Uw inboedel veilig en zorgzaam verhuist van en naar Oud-Vossemeer

  Ons verhuisbedrijf is een deskundige partner die uw verhuizing optimaal kan afhandelen. In ons verhuisbedrijf kunt u terecht voor zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen. Als erkende verhuizers hebben we veel ervaring in het afhandelen van verhuizingen, waardoor we voor elke situatie een passende oplossing weten te vinden.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Verhuis materialen huren of kopen

  Naast de standaard verhuisdiensten kunt u bij ons divers professioneel verhuismateriaal huren of kopen. Bekijk hier de beschikbaarheid verhuur en verkoop materiaal. Wij hebben o.a.:

  • Professionele verhuisdozen
  • Sterk pakpapier
  • Stretch wikkelfolie
  • Verhuislift
  • Verhuis bus

  Om uw verhuisservice in Oud-Vossemeer te reserveren, hoeft u alleen maar ons online offerteformulier in te vullen. Nadat we uw verhuiswensen hebben doorgenomen en er akkoord is op de offerteprijs houden we u op de hoogte van de afgesproken verhuisdata en de vorderingen. Zo houdt u tijd en energie over voor andere zaken tijdens uw verhuizing. Vanuit ons verhuisbedrijf wensen wij u alvast een fijne verhuizing toe!