Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Kruisland

  Wilt u ontlast worden door een verhuisbedrijf in Kruisland? Dan bent u bij van Gastel Verhuizingen aan het juiste adres. Onze professionals ontlasten en adviseren u graag over de aankomende verhuizing en geven advies op maat over uw verhuissituatie. Onze kennis en ervaring maken dat we u snel en gericht kunnen behoeden voor de valkuilen tijdens de verhuizing. Dit geeft u een gevoel van controle en u kunt het zware werk loslaten. Neem telefonisch contact met ons op om u direct van het beste advies te voorzien of vul uw wensen en behoeften in via het offerte formulier.

  Onze Diensten

  Aanvullende diensten bij verhuisbedrijf in Kruisland

  Wanneer u kiest voor ons verhuisbedrijf in Kruisland helpen we direct met de planning en de uitvoering van uw aankomende verhuizing. We nemen het proces met u door en haken daar in waar we u het meest kunnen ontlasten. Een van de meest efficiënte diensten is dat u bij ons alles onder 1 dak regelt. U krijgt bij ons een persoonlijke adviseur die u compleet voorziet van adviezen voor, tijdens en na de verhuizing. Naast dat ons team het zware werk voor u doet helpen we u met alle materialen die nodig zijn, zoals verhuisdozen, inpakmateriaal, steekwagens en nog veel meer. Wij hebben een breed assortiment aan materialen te huur of te koop zoals bijvoorbeeld;

  • Meubelwagen
  • Verhuisdozen
  • Verhuisdekens
  • Verhuis bus
  • Verhuis lift

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Opslagmogelijkheden bij de verhuisservice in Kruisland

  Wanneer u eerder verhuist van uw oude locatie naar de nieuwe locatie is het prettig om uw spullen, inboedel en materialen veilig op te slaan. Aanvullend aan onze verhuisservice en materialen kunt u bij ons terecht voor een opslaglocatie in Bergen op Zoom of Roosendaal. Onze opslaglocatie is beveiligd en perfect beschermd tegen regen en wind. Wij brengen uw spullen van en naar de opslaglocatie zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wederom een extra niveau om onze service naar onze klanten te verhogen.