Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Sint Willebrord

  Verhuizen met een verhuisbedrijf in Sint Willebrord is een slimme keuze. Ons verhuisbedrijf zal u helpen om zowel tijd als energie te besparen. U kunt uw spullen, meubels of andere grote spullen vooraf inpakken, zodat ze klaar zijn voor de verhuizing. Wij bieden diverse materialen aan waarmee uw verhuizing nog prettiger verloopt. Daarna nemen onze professionele verhuizers de planning en de uitvoering vooraf met u door waarna ze de verhuizing tiptop in orde zullen maken.

  Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek van uw verhuizing en kunt u dit met een gerust gevoel aan ons verhuisbedrijf overlaten. U kunt zich concentreren op andere zaken terwijl wij alles voor u regelen. Dat is nog eens een verhuisdienst waar u op kunt bouwen. Wilt u direct gebruik maken van onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 165 – 53 71 69. Ontvangt u graag snel een prijs, vul dan bij contact het offerteformulier. We zien u graag bij uw verhuizing in Sint Willebrord.

  Onze Diensten

  Verhuizen met een glimlach in Sint Willebrord

  Bij Van Gastel Verhuizingen werken we uitsluitend met erkend verhuizers in Sint Willebrord. Uw verhuizing  wordt een gegarandeerd succes Wij zijn gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Verhuizers en werken dagelijks aan succesvolle verhuizingen. Onze ervaring en kennis van ons vak brengen wij graag in de praktijk om u een perfecte service te bieden. Ons bedrijf bestaat sinds 1923 en we zijn dus een sterk gevestigd verhuisbedrijf in de regio.

  Wij bieden onze klanten een compleet aanbod van diensten en oplossingen voor hun verhuiswensen in de regio Sint-Willebrord. Ons verhuisbedrijf bestaat uit ervaren professionals die voor elk detail zorgen, van het inpakken en vervoeren van uw goederen tot het organiseren van de laatste demontagestap na aankomst in het nieuwe huis of kantoor. Ook denken we met u mee wanneer u een tijdelijke opslag nodig heeft. Ontdek bijvoorbeeld onze opslag in Roosendaal en onze opslag in Etten-Leur.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Prettige verhuizers bij verhuisbedrijf Sint Willebrord

  Ons verhuisbedrijf werkt dagelijks met verhuizers in Sint Willebrord tegen passende prijs-kwaliteitsverhoudingen. Hiermee zijn zowel particulieren als zakelijke klanten tevreden over de verhuisdiensten die wij bieden. Als particulier of ondernemer bent u bij ons altijd welkom om eens contact met ons op te nemen en uw verhuiswensen met ons door te spreken.