Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Klundert

  Wij zijn een verhuisbedrijf werkzaam in Klundert die al vele particuliere en zakelijke verhuizingen heeft uitgevoerd. Het is onze passie om uw verhuizing efficiënt en met zorg af te leveren. En dit met een warme service, want wij weten maar al te goed hoe stressvol een verhuizing kan zijn.

  Wij bieden als verhuisbedrijf deskundige verhuisdiensten voor uw woning of kantoor, inclusief inpakken, laden, lossen, uitpakken en opslag. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel en stressvrij verloopt, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkste is: genieten van de nieuwe woning, kantoor of andere ruimtes. Is dit wat u zoekt? Neem dan telefonisch uw verhuiswensen met ons door via +31 (0) 165 – 53 71 69 of vul het offerteformulier in via onze contact pagina en ontvang spoedig een passende prijs.

  Onze Diensten

  Praktische verhuisoplossingen in Klundert

  Verhuizen is een ervaring waarbij veel energie en tijd gemoeid gaat en daarom kan een verhuisbedrijf veel verlichting bieden. Het is belangrijk dat uw verhuizers u, naast het zware werk, ook kunnen helpen om de stress en de last van de verhuizing wat te verlichten. Dat is een van de sterke kanten van onze verhuisteams. Ons team erkende verhuizers zal u op de beste manier helpen tijdens de drukke verhuisperiode. Ervaar het gemak van ons verhuisbedrijf in Klundert dat met de hulp een compleet verhuisteam uw zware spullen van de oude naar de nieuwe locatie verhuist zonder dat u hier zelf energie in hoeft te steken. Wij communiceren vooraf duidelijk over het verhuisproces en zorgen ervoor dat al uw vragen vooraf beantwoord worden. Zo geven wij direct tips en adviezen hoe de verhuizing voor u nog efficiënter kan verlopen.

  Zakelijke én particuliere verhuizingen in Klundert

  Ons team met professionele verhuizers is direct gereed om de inboedel van uw bedrijf of woning te verhuizen in Klundert. Wij bieden dus zowel zakelijke verhuizingen als particuliere verhuizingen aan in de regio Klundert. Wij helpen u graag bij het realiseren van een goede verhuizing waardoor u tijdens deze periode het overzicht goed kunt behouden.

  De medewerkers van ons verhuisbedrijf zijn voor, tijdens en na de verhuizing beschikbaar voor aanvullende vragen of tips. Zo kunt u bij ons diverse verhuismaterialen huren of aanschaffen om de verhuizing van alle gemakken te voorzien. Ontdek de beschikbaarheid van ons verhuur en verkoop materiaal. Denk hierbij aan kwalitatieve verhuisdozen, inpak materialen, een verhuislift of verhuis bus en nog meer.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Verhuizen met een glimlach in Klundert

  Naast dat onze gediplomeerde erkende verhuizers uitstekend het werk verrichten bieden we diverse professionele verhuisdiensten aan in ons verhuisbedrijf in Klundert. Heeft u een spoed verhuisklus? Neem dan gerust telefonisch contact op, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder. Ook voor speciale verhuisprojecten in Klundert kunt u ons direct benaderen.

  Kosten verhuisbedrijf in Klundert

  Wanneer u ervoor kiest om een verhuisbedrijf in te schakelen is het zaak om de diensten samen te voegen met uw wensen. Waar gaat u naartoe, hoeveel inboedel gaat u verhuizen en welke materialen heeft u nodig. Ons advies is niet alleen om uw tijd en energie te besparen, maar ook om geen onnodige kosten te maken. Daarbij hebben wij voor elk budget een passende prijs beschikbaar. Laat uw verhuiswensen weten via het offerteformulier en ontvang spoedig van ons een passende prijs.