Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Halsteren

  Wanneer u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Halsteren bent u bij Van Gastel Verhuizingen aan het juiste adres. Wij werken dagelijks met een team erkende verhuizers aan efficiënte, persoonlijke en vlekkeloze verhuizingen. Welke verhuisvraag u ook heeft, u kunt bij ons terecht voor zowel zakelijke als particuliere verhuisaanvragen. Wij zijn aanpakkers en helpen u efficiënt door elke verhuizing heen.  Kortom, met uw verhuisvraagstukken in en rond Halsteren kunt u bij verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen terecht.

  Verhuizing in Halsteren uitbesteden

  Geen klant is hetzelfde en toch weten wij in ons verhuisbedrijf elke verhuisvraag gericht op te lossen. Dit zorgt voor een goed gevoel bij onze klanten, en dat in een stressvolle periode tijdens een verhuizing. Zij kunnen met een gerust hart de verhuizing aan Van Gastel verhuizingen uitbesteden. Bel vandaag nog een van onze collega’s via 0164 – 796 005 voor advies, en dan wij helpen u direct verder. Wilt u een passende offerte ontvangen? Vul de offerte in via de contact pagina en ontvang spoedig een gerichte prijs. Onze verhuizers staan direct voor u klaar om u te ontzorgen voor uw verhuizing in Halsteren. Dat is waar wij voor staan in ons verhuisbedrijf in de regio van Halsteren.

  Onze Diensten

  Erkende verhuizers bij verhuisbedrijf te Halsteren

  Wanneer u de beslissing heeft gemaakt om een verhuisbedrijf in Halsteren in te schakelen bij uw verhuizing, is het zaak een verhuisbedrijf te zoeken dat bij u past. Let hierbij vooral op de kwaliteit dat een verhuisbedrijf in Halsteren kan leveren. Een kwaliteitsnorm voor verhuisbedrijven komt tot uiting in het label van erkende verhuizers. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met erkende verhuizers. Dit betekent dat wij focus, aandacht en de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen. Ons bedrijf is operatief sinds 1923 en tot op de dag van vandaag blijven we de kwaliteit van verhuizingen verhogen. Hierbij richten wij ons op efficiëntie, kunde en zorgzaamheid van alle spullen, materialen en goederen.

  Voordelen van een verhuisbedrijf in Halsteren

  Wanneer u zich laat ondersteunen door ons verhuisbedrijf in Halsteren profiteert u van de volledige totaalservice tijdens een verhuizing.

  • Een team erkende verhuizers ontzorgt u in het zware werk;
  • Ontdek aanvullend verhuur of verkoop materiaal;
  • Deskundig advies om de verhuizing efficiënter te maken;
  • Verhuisprijzen voor ieder budget.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Wat kost een verhuisbedrijf in Halsteren

  Het is ons doel om met de hoogste kwaliteit u stressvrij door de verhuizing in Halsteren heen te helpen. Dit hebben we keer op keer weten te realiseren waardoor velen klanten jaren later bij de volgende verhuizing wederom voor onze diensten kiezen. Waar u ook naar toe gaat, samen met de verhuizers van Van Gastel Verhuizingen wordt het een succesvolle verhuizing. En dat natuurlijk met een passend tarief voor u. Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of vul gemakkelijk en snel het offerteformulier via de website in en ontvang zo snel als mogelijk een passende prijs.