Opslag Etten-Leur

Voor opslag van uw inboedel tijdens uw verhuizing in de omgeving van Etten-Leur moet u bij Van Gastel Verhuizingen B.V. zijn. Maak gebruik van een aantrekkelijk tarief en een uitstekende service. Uw spullen worden zorgvuldig opgeslagen in containers die zijn voorzien van verwarming en beveiliging. Wij komen uw spullen halen en na afloop van de huurperiode brengen we ze weer terug. Bij verhuizingen of boedelruimingen is de opslag van uw spullen in onze loods in de buurt van Etten-Leur een onderdeel van onze totale dienstverlening.

Opslag in Etten-Leur als onderdeel van een complete verhuizing

Bij een verhuizing is het prettig wanneer u op één bedrijf kunt rekenen die u alles omtrent de voorbereiding, uitvoering, opslag en transport uit handen neemt. Van een adviseur die u helpt bij het maken van een verhuisplan, waarbij mogelijk knelpunten snel worden opgemerkt en vooraf worden verholpen. Tot de opslag van uw inboedel op een beveiligde locatie bij Etten-Leur. En uiteindelijk het overzetten van uw spullen in uw nieuwe woning of kantoorruimte. Ook aanvullende werkzaamheden als in- en uitpakken, schoonmaken en kleine klusjes kunt u aan onze professionele verhuizers uitbesteden.

Maak een gratis kennismakingsafspraak

Bij een grote onderneming als een verhuizing is het prettig om eerst persoonlijk kennis te maken. Een adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden de van verhuizing en opslag in Etten-Leur te bespreken. We luisteren graag naar uw wensen en geven advies over de voorbereiding van de verhuizing. Na het inventariseren van uw wensen en behoeften ontvangt u een op maat gemaakte offerte. We horen graag snel van u!

Van Gastel Verhuizingen opslag

Houten containers

  • Uw inboedel wordt in de houten container opgeslagen
  • Uw spullen zijn bij ons in goede handen
  • Uw spullen worden in de centraal verwarmde en beveiligde loods geplaatst
  • Zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst,
    en brengen wij uw spulletjes weer netjes terug

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van Gastel Verhuizingen speciale projecten
Speciale projecten
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen