Aanbod

Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Opslag
Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van gastel verhuizingen
Speciale projecten

Beoordeling

Hele fijne ervaring met fa. van Gastel. Kwamen met 6 man die dag. Mega spannend vond ik de verhuizing. Zou alles wel goed gaan? En zouden ze zuinig omgaan met mijn spullen?
Wessel wist van mijn spanning en stelde mij snel op mijn gemak. Alles is naar wens verlopen. In aantal uren verhuisd. Fantastisch. Wat neemt dat veel stress weg! Bedankt mannen!

– Francis uit Roosendaal

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Referenties

  • Wij hebben van gastel ingehuurd bij de verhuizing van mijn vader. Het huis en de spullen hadden zeer emotionele waarde. Mijn vader was gespannen om te verhuizen maar de medewerkers hebben een goed gesprek met hem gehad en hebben hem gerust kunnen stellen. Doordat ze zo netjes om gingen met zijn spullen en een vriendelijke houding hadden is de verhuizing toch positief afgesloten.

    Tatjana uit Roosendaal
  • Prima service en snelheid, verhuizing is zonder problemen verlopen en absoluut een scherpe prijs. Het personeel was zeer vriendelijk.

    Pia uit Roosendaal
  • Met 5 man stond Van Gastel 's-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

    Ruud uit Roosendaal