Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Fijnaart

  Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Fijnaart? Ontdek dan onze verhuisdiensten met erkende verhuizers in Fijnaart.  Het is onze missie om voor onze klanten, zakelijk en particulier, zorgeloos de verhuizing te realiseren. Uw inboedel veilig en met zorg te verhuizen en u te ontlasten voor het zware werk. Dit doen we met kennis en kunde en met de beste kwaliteit door onze erkende verhuizers. Door uitsluitend met erkende verhuizers te werken waarborgen wij de hoogste kwaliteit tijdens de verhuizing. Met zorg en aandacht, tips en adviezen geven we onze klanten een optimale verhuiservaring.

  Heeft u interesse in onze verhuisdiensten in Fijnaart? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 165 – 53 71 69 of vul online het offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een passende prijs op de offerte.

  Onze Diensten

  Verhuizen met een glimlach bij verhuisbedrijf in Fijnaart

  Dat er veel komt kijken bij een verhuizing is niemand onbekend. Gemiddeld verhuizen mensen gemiddeld zeven of acht keer in een leven. Vaak na de eerste of tweede verhuizing zoekt men logischerwijs de hulp van een verhuisbedrijf. Laat het zware verhuiswerk uitvoeren door mensen die hier dagelijks het werk van hebben gemaakt. Door vanaf 1923 de verhuisdiensten uit te voeren zijn de erkende verhuizers van Van Gastel Verhuizingen ware specialisten in het verhuizen. Naast het ontzorgen in het zware werk bieden we alles aan om onze klanten geruisloos door de verhuizing heen te helpen. Door het zware werk uit handen te nemen en u persoonlijk te adviseren maakt dat u kunt verhuizen met een glimlach.

  Voordelen verhuisbedrijf Van Gastel verhuizingen in Fijnaart

  • Erkende verhuizers ontzorgen en zorgen voor een hoge verhuis kwaliteit
  • Diverse verhuur en verkoop verhuismaterialen beschikbaar
  • Verhuisdiensten voor elk budget beschikbaar

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Alles onder 1 dak bij ons verhuisbedrijf in Fijnaart

  Het is prettig wanneer u een verhuisbedrijf in Fijnaart kiest dat er meer mogelijk is dan uitsluitend verhuizen. Door de jarenlange ervaring beschikt het team verhuizers over waardevolle tips en adviezen bij het opleveren van een woning of kantoor, verhuismaterialen en de beste erkende verhuizers die het zware werk volledig uit handen nemen. Wij bieden een groot assortiment aan aanvullende materialen en diensten zoals verhuisdozen en inpakmaterialen. Het is onze kracht dat we alle diensten onder één dak aanbieden. U wordt niet afgeleid van de belangrijke zaken die tijdens de verhuizing moeten worden afgewikkeld, sterker nog, u houdt tijd en aandacht over om het overzicht te bewaren en prettig de verhuizing door te komen.

  Opslagmogelijkheden bij verhuizen in de regio Fijnaart

  Wilt u voor, tijdens of na de verhuizing uw spullen, materialen of goederen opslaan? Maak dan gebruik van de opslagmogelijkheden bij van Gastel Verhuizingen. Ontdek de diverse beveiligde opslagmogelijkheden in de regio Roosendaal. Lees meer informatie over de opslag in Roosendaal.