Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Sprundel

  Verhuizen met een verhuisbedrijf in Sprundel is een zeer goede investering in tijd en energie. U heeft veel voordelen wanner u een verhuisbedrijf inhuurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het in- en uitpakken van uw spullen omdat onze professionele verhuizers dit voor u doen. Daarbij werken wij bij Van Gastel Verhuizingen met erkende verhuizers, ware professionals op het gebied van verhuizingen. Zij zullen u helpen met alle problemen die gepaard gaan met verhuizen, zoals het regelen van opslagruimte, materialen en advies over bijvoorbeeld het opleveren.

  Door het inhuren van ons verhuisbedrijf in Sprundel is er geen noodzaak voor stress als het gaat om uw verhuizing, maar ervaart u hoe het is om vakkundig ontzorgd te worden. Neem direct telefonisch contact met ons op voor uw verhuisvraag of vraag een prijs aan via ons offerteformulier via contact. Hopelijk mogen we u als klant verwelkomen en zien we u snel terug bij uw verhuizing in Sprundel.

  Onze Diensten

  Professionaliteit bij verhuisbedrijf in Sprundel

  Wanneer u verhuist en een verhuisdienst inschakelt is het belangrijk dat u de beste service kunt verwachten. Dit betekent dat wij als verhuisbedrijf zorgvuldig met uw spullen omgaan en uw verhuizing de noodzakelijk aandacht bieden. Het label van de erkende verhuizers zorgt voor de waarborging van de kwaliteit. Bij Van Gastel Verhuizingen zorgen we ervoor dat elke verhuizing een succes wordt en werken we uitsluitend met erkende verhuizers. Verhuizen was niet eerder zo gemakkelijk!

  Diverse verhuismaterialen beschikbaar

  Bij Van Gastel Verhuizingen werken we in ons verhuisbedrijf met erkende verhuizers. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid naar een ware verhuisspecialist. Onze professionele verhuizers zullen uw spullen zorgvuldig in- en uitpakken en ervoor zorgen dat elk item goed wordt beschermd tijdens het transport. Daarbij adviseren wij u de beste verhuismaterialen die u bij ons kunt huren of kunt kopen. Ontdek hier ons assortiment verhuur en verkoopmaterialen.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  De voordelen van ons verhuisbedrijf in Sprundel

  • Erkende professionele verhuizers verrichten het zware werk voor u;
  • Huur of koop de beste verhuismaterialen zoals een verhuislift, verhuisdozen of een verhuis bus;
  • Vakkundig advies over uw verhuizing zorgt voor meer snelheid en efficiëntie;
  • Voor elk budget een passende verhuisdienst!

  Wilt u tijdelijk opslagruimte huren voor, tijdens of na uw verhuizing? Wij bieden diverse opslaglocaties aan. Lees hier meer informatie over de opslag in Etten-Leur of onze opslag in Roosendaal.