Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

    Checklist downloaden

    Of u nu met Van Gastel Verhuizingen B.V. verhuist, liever zelf aan de slag gaat of voor een combinatie van zelf doen en laten doen kiest, een goede voorbereiding is belangrijk voor een plezierig verloop van uw verhuizing. Om u hierbij te helpen kunt u onderaan deze pagina een handige checklist downloaden. Print de checklist uit en hang ‘m op een goed zichtbare plaats. Dan ziet u geen belangrijke zaken over het hoofd en komt niet alles op het laatste moment aan. Ook voor verhuizen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is!

    De checklist kan hier worden gedownload.

    Onze Diensten