Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Oudenbosch

  U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Oudenbosch die uw spullen met zorg verhuist? Onze gediplomeerde verhuizers ontzorgen u volledig van inpakken tot tillen, laden en lossen en het vervoeren van uw meubels en inboedel. Daarbij bieden wij diverse opslagmogelijkheden en aanvullende verhuismaterialen en diensten aan. Zo weet u zeker dat ons verhuisbedrijf in Oudenbosch uw verhuisvragen voor u kunnen oplossen. Wij zorgen voor alle details, zodat u zich niet druk hoeft te maken. Wilt u hier snel gebruik van maken? Bel ons op via +31 (0) 165 – 53 71 69 of vul het offerteformulier in bij contact.

  Onze Diensten

  Snelle en hoge kwaliteit verhuis service in Oudenbosch

  Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de belangrijkste factoren zijn bij een verhuizing. Een van de belangrijkste zaken is dat men snel en efficiënt geholpen wordt. Bij Van Gastel Verhuizingen zorgen wij voor snelheid en zorgvuldigheid. Uw uitdagingen tijdens de verhuizing worden door onze collega’s vakkundig opgepakt. Dat is een hele zorg minder voor u.

  We helpen klanten al jaren met verhuizen, dus we weten hoe belangrijk het is dat mensen die gaan verhuizen naar een nieuwe woning of een nieuw kantoor zich op hun gemak voelen met hun bezittingen en hun nieuwe omgeving. Ons professionele team zal daarom met uiterste zorgvuldigheid uw kostbare spullen en materialen naar de nieuwe locatie verhuizen. Het resultaat? Tevreden klanten en succesvolle verhuizingen. U kunt bij ons zowel terecht voor particulieren verhuizingen als zakelijke verhuizingen.

  Verhuisaanbevelingen door gediplomeerde verhuizers in Oudenbosch

  We geven ook aanbevelingen en tips over hoe u uw bezittingen het beste kunt inpakken, zodat ze tijdens het transport veilig blijven, en wanneer ze op hun eindbestemming aankomen. Onze professionele collega’s gaan te allen tijde zorgvuldig met uw spullen om en gaan net als u voor het beste resultaat.

  Kies de verhuisdiensten die passen bij uw verhuisklus en vul deze in via het offerteformulier. U krijgt spoedig contact met ons om de verhuizing vlekkeloos door te komen. Zo bieden wij voor elk budget passende diensten aan. Bekijk hieronder ons volledige verhuispakket of bekijk de losse diensten.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Compleet verhuispakket in Oudenbosch

  Van Gastel verhuizingen biedt een compleet pakket aan verhuisdiensten aan. Ontdek hier onze verhuur en verkoop materiaal en ontdek hieronder de voordelen van onze verhuisservice in Oudenbosch.

  • Erkende verhuizers bieden de beste verhuiskwaliteit;
  • Alles onder één dak zorgt dat u ontlast wordt en zorgeloos de verhuizing doorkomt;
  • Verhuisadvies door professionals;
  • Verhuizen met professionele materialen zoals verhuisdozen, een verhuislift en een verhuis bus;
  • Passende tarieven voor elke verhuis aanvraag.

  Tijdelijke opslag beschikbaar voor uw verhuizing in Oudenbosch

  Wilt u liever uw inboedel tijdelijk opslaan? Dan kunt u bij ons terecht in onze opslag in Roosendaal of de opslag in Eten-Leur.