Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

    Speciale Projecten

    Speciale projecten vragen een speciale verhuizer

    Hebt u verhuisplannen die een speciale aanpak vereisen? Of een ander project dat u het liefst aan een Erkend Verhuizer toevertrouwt? We staan klaar voor u! Bij Van Gastel Verhuizingen hebben we in de loop de jaren al het nodige voorbij zien komen, dus ook voor speciale projecten kunnen we u de nodige ervaring en kennis bieden. Aarzel dus niet en neem contact met ons op! We beantwoorden uw vraag snel.

    Neem contact op met Van Gastel Verhuizingen

    Onze Diensten