Opslag Bergen op Zoom

Een verhuizing is spannende tijd. Er staat iets nieuws te gebeuren maar de verhuizing kan ook stress opleveren. Zeker wanneer u in de situatie zit waarbij u uw oude woning of bedrijfspand al uit moet maar het nieuwe nog niet klaar is. U wilt dat uw inboedel in een veilige opslag in de buurt van Bergen op Zoom staan, waar uw spullen worden beschermd tegen diefstal, kou en vocht. De Erkende Verhuizers bij Van Gastel Verhuizingen B.V. helpen u graag bij het verhuizen en opslaan van uw kostbare inboedel. U bepaalt zelf in hoeverre u het transport, in- en uitpakwerk en andere werkzaamheden wilt uitbesteden.

Een verhuizer die zorg draagt voor uw spullen én uw gezondheid

Bij de verhuizing naar een nieuw pand in Bergen op Zoom moeten er vaak grote en zware meubels in de opslag worden geplaatst. Professionele verhuizers weten hoe ze de onhandige meubels op de juiste manier moeten inpakken, vervoeren en veilig opslaan. Dan hoeft u het niet te doen en bespaart u waardevolle tijd, en uw rug.  Zo weet u zeker dat uw verhuizing goed geregeld is en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken zoals het overzetten van het adres bij belangrijke instanties of het regelen van eventuele verbouwingen.

Maak gebruik van de complete dienstverlening bij van Gastel Verhuizingen

Van Gastel Verhuizingen B.V. verzorgt uw complete verhuizing. Daarmee bedoelen we het inpakken van uw spullen, transport naar de opslag bij Bergen op Zoom en het afleveren van de spullen op de nieuwe locatie. Maar onze dienstverlening gaat zelfs nog verder. Zelfs voor het huren of kopen van de juiste verhuismaterialen kunt u bij ons terecht. Zo heeft u alles en iedereen die u nodig heeft voor uw verhuizing onder één dak.

Van Gastel Verhuizingen opslag

Houten containers

  • Uw inboedel wordt in de houten container opgeslagen
  • Uw spullen zijn bij ons in goede handen
  • Uw spullen worden in de centraal verwarmde en beveiligde loods geplaatst
  • Zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst,
    en brengen wij uw spulletjes weer netjes terug

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van Gastel Verhuizingen speciale projecten
Speciale projecten
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen