Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Opslag Bergen op Zoom

  Opslag Bergen op Zoom

  Een verhuizing is spannende tijd. Er staat iets nieuws te gebeuren maar de verhuizing kan ook stress opleveren. Zeker wanneer u in de situatie zit waarbij u uw oude woning of bedrijfspand al uit moet maar het nieuwe nog niet klaar is. U wilt dat uw inboedel in een veilige opslag in de buurt van Bergen op Zoom staan, waar uw spullen worden beschermd tegen diefstal, kou en vocht. De Erkende Verhuizers bij Van Gastel Verhuizingen helpen u graag bij het verhuizen en opslaan van uw kostbare inboedel. U bepaalt zelf in hoeverre u het transport, in- en uitpakwerk en andere werkzaamheden wilt uitbesteden.

  Een verhuizer die zorg draagt voor uw spullen én uw gezondheid

  Bij de verhuizing naar een nieuw pand in Bergen op Zoom moeten er vaak grote en zware meubels in de opslag worden geplaatst. Professionele verhuizers weten hoe ze de onhandige meubels op de juiste manier moeten inpakken, vervoeren en veilig opslaan. Dan hoeft u het niet te doen en bespaart u waardevolle tijd, en uw rug.  Zo weet u zeker dat uw verhuizing goed geregeld is en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken zoals het overzetten van het adres bij belangrijke instanties of het regelen van eventuele verbouwingen.

  Maak gebruik van de complete dienstverlening bij van Gastel Verhuizingen

  Van Gastel Verhuizingen verzorgt uw complete verhuizing. Daarmee bedoelen we het inpakken van uw spullen, transport naar de opslag bij Bergen op Zoom en het afleveren van de spullen op de nieuwe locatie. Maar onze dienstverlening gaat zelfs nog verder. Zelfs voor het huren of kopen van de juiste verhuismaterialen kunt u bij ons terecht. Zo heeft u alles en iedereen die u nodig heeft voor uw verhuizing onder één dak.

  Houten containers

  • Uw inboedel wordt in de houten container opgeslagen.
  • Uw spullen zijn bij ons in goede handen.
  • Uw spullen worden in de centraal verwarmde en beveiligde loods geplaatst.
  • Zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst en brengen wij uw spulletjes weer netjes terug.

  Onze Diensten