Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Opslag

  Opslag Roosendaal

  Van Gastel Verhuizingen biedt een professionele oplossing voor de opslag van uw inboedel in de regio Roosendaal. Tegen een gunstig tarief, afhankelijk van de kwetsbaarheid, waarde en omvang van de goederen. Informeer bij uw inboedelverzekeraar naar de dekking bij opslag.

  Uw spullen goed verzekerd opslaan

  Een Opslag en stalling-OOM verzekering dekt schade die ontstaat bij het transport van eigendommen en tegen schade wanneer de opslagruimte getroffen wordt door brand-, water-, of stormschade of diefstal. Van Gastel Verhuizingen kan, indien u dat wenst, een aanvullende verzekering voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat uw spullen, ook al staan ze niet in uw eigen huis, toch goed verzekerd zijn.

  De opslag van uw spullen in onze beveiligde loods in Roosendaal

  Uw inboedel kan los worden opgeslagen, maar meestal wordt deze rechtstreeks in houten containers geladen, welke in de centraal verwarmde en beveiligde loods worden geplaatst. Of het nu voor een week is, of voor een aantal jaren, uw spullen zijn bij ons in goede handen. Wanneer u uw inboedel weer kunt plaatsen, brengen wij de containers vanuit de opslag weer netjes terug naar uw woning in Roosendaal. Ook bij het opslaan van uw spullen is het belangrijk dat u werkt met speciaal geschikt inpakmateriaal, ook verkrijgbaar bij Van Gastel Verhuizingen.

  Houten containers

  • Uw inboedel wordt in de houten container opgeslagen.
  • Uw spullen zijn bij ons in goede handen.
  • De opslag staat dichtbij uw pand in Roosendaal.
  • Uw spullen worden in de centraal verwarmde en beveiligde loods geplaatst.
  • Zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst en brengen wij uw spulletjes weer netjes terug.

  Onze Diensten