Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Zakelijke Verhuizingen

  Bedrijfs- en kantoorverhuizingen

  Bij de verhuizing van een bedrijf is het belangrijk dat de bedrijfsvoering zo kort mogelijk wordt onderbroken. Dat stelt hoge eisen aan de voorbereiding, uitvoering en nazorg van een verhuizing. Afhankelijk van de complexiteit en omvang van een bedrijfsverhuizing spreken we ook wel van een projectverhuizing. Van Gastel Verhuizingen B.V. is thuis in het verhuizen van bedrijven en heeft voor uiteenlopende bedrijven en organisaties verhuizingen uitgevoerd.

  Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, u wilt dat de verhuizing goed en snel wordt uitgevoerd. Zodat iedereen snel weer aan het werk is, in plaats van aan het in- of uitpakken. En dan hebben we het nog niet over de risico’s van medewerkers die zich letterlijk vertillen aan hun eigen dossiers. Doet u waar u goed in bent, verhuizen kunt u beter overlaten aan Van Gastel Verhuizingen B.V.

  Onze Diensten

  Onze referenties