Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Zevenbergen

  Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Zevenbergen? Verhuizen is een zware klus, maar niet voor ons team verhuizers, van verhuisbedrijf van Gastel verhuizingen in Zevenbergen. Van Gastel Verhuizingen ontzorgt zowel particulieren als zakelijke verhuizingen in de regio Zevenbergen. De resultaten zijn succesvolle verhuizingen, waarbij klanten vrijheid ervaren en het gevoel van ontzorging. Doordat de verhuizing is uitbesteed bij ons team erkende verhuizers ervaren onze klanten een gevoel van vrijheid en meer energie dat gericht kan worden op de nieuwe locatie. Gaat u verhuizen in of naar Zevenbergen? Neem dan contact met ons op voor advies en de kosten.

  Professionele erkende verhuizers in Zevenbergen

  Van Gastel Verhuizingen is een ruim opgezet verhuisbedrijf in Zevenbergen. Ons bestaan is gestart als verhuisbedrijf in 1923. Met de tijd hebben we onze kennis en expertise in de verhuisbranche geoptimaliseerd. Met ruime expertise op het gebied van verhuizingen helpt het team professionele erkende verhuizers al jarenlang zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij bieden de beste kwaliteit verhuizers met een sterk persoonlijke service. Ons werk wordt door, en voor mensen gedaan, daarom hebben we al een lang tijd onze diensten en service in een hoog vaandel staan.

  Onze Diensten

  Met spoed verhuizen in Steenbergen?

  Heeft u een spoedklus? Ook dan staat ons team graag voor u klaar. Laat ons verhuisbedrijf in Steenbergen u ontzorgen en geniet van een stressvrije verhuizing. Neem direct telefonisch contact met ons op en geeft uw vragen en wensen door. Onze persoonlijke aandacht helpt u snel en vakkundig verder en maakt zelfs van de grootste spoedklus een prettige verhuizing. Ook kunt u direct het offerteformulier invullen via onze website, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een passende prijs.

  De voordelen van een verhuisbedrijf in Zevenbergen

  Dat verhuizen een hoop geregel en planning met zich meebrengt is algemeen bekend. Laat u daarom ondersteunen door ons verhuisbedrijf in Zevenbergen. Laat het zware werk aan onze verhuizers over, en ontvang de beste en meest praktische verhuistips om vlekkeloos de verhuizing door te komen. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse verhuismaterialen. Huur of koop onze verhuisboxen, inpakmaterialen of onze handige verhuislift, en verhuis bus. Bekijk hier ons assortiment verhuur en verkoopmaterialen om uw verhuizing nog prettiger te maken.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Zakelijke en particulieren verhuizingen in Zevenbergen

  Ons verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen zorgt ervoor dat u zowel bij zakelijk verhuizingen als particulieren verhuizingen ontlast wordt. U wordt dan tijdens de verhuizing voorzien van een team professionals die uw verhuizing efficiënt en met zorg afhandelen. Dit maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken en minder inspanning hoeft te doen. Het team erkende verhuizers doet het zware werk voor u zodat u zich kunt richten op de hoofdlijnen van de verhuizing. Zo staan wij garant voor een perfecte service in Zevenbergen.