Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Steenbergen

  U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Steenbergen? Ons bedrijf is sinds 1923 het verhuisbedrijf in de regio Steenbergen. Kwaliteit, efficiëntie en snelheid is waar ons verhuisbedrijf voor staat. Ontdek onze verhuisdiensten met passende tarieven en laat u ontzorgen tijdens uw verhuizing in Steenbergen. Bij Van Gastel Verhuizingen is er voor elk budget verhuishulp beschikbaar. Wij hopen u snel te verwelkomen en u te ontzorgen bij uw verhuizing in Steenbergen. Wilt u direct weten wat ontzorging door ons verhuisbedrijf u kost? Vul dan via de website het offerteformulier in en ontvang spoedig een passende prijs. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons gerust op, dan spreken we uw wensen en verhuisvragen direct met u door.

  Particuliere en zakelijke verhuizingen in Steenbergen

  Ons verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen is al jarenlang gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen in West-Brabant en dus een passend verhuisbedrijf voor u in de regio Steenbergen. Wij werken dagelijks aan de beste verhuisdiensten, kennis en kunde om elke verhuisvraag snel en geruisloos te laten verlopen. Het is onze passie om het gewenste eindresultaat te bereiken. Dat is namelijk een verhuisbedrijf zijn die de verhuizing soepel en zorgvuldig afrondt. Wij bieden elke klant zorgvuldigheid, aandacht en efficiëntie om u tijdens de verhuizing volledig te ontzorgen.

  Onze Diensten

  Extra diensten bij uw verhuizing in Steenbergen

  Het is onze specialisatie om onze klanten te ontzorgen tijdens de verhuizing in Steenbergen. Om de beste verhuisservice te kunnen leveren kunt u ervoor kiezen aanvullende verhuisdiensten onder één dak uit te besteden. Daarom bieden wij naast onze kwalitatieve verhuishulp verhuur en verkoop materiaal die u het verhuizen prettiger zullen maken. Zo kunt u op onze verhuizers vertrouwen, houden wij rekening met uw individuele wensen en behoeften, en kiezen we voor de beste verhuisoplossingen. Zo zijn bij ons o.a. de volgende producten beschikbaar:

  • Verhuisdozen
  • Verhuisdekens
  • Kunststof rolboxen
  • Verhuis bus
  • Verhuislift

  Onze erkende verhuizers hebben de ervaring en weten goed wat er nodig is om een succesvolle afhandeling van een verhuizing te realiseren. De ervaring geeft ons de mogelijkheid om u snel van informatie en praktische tips te kunnen voorzien. Zo kunt u ook bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw spullen of inboedel.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Opslagmogelijkheden tijdens de verhuizing in de regio Steenbergen

  Naast de praktische verhuismaterialen kunt u bij Van Gastel Verhuizingen uw inboedel tijdelijk opslaan. U kunt kiezen uit de volgende opslaglocaties:

  Persoonlijke service in ons verhuisbedrijf in Steenbergen

  Persoonlijk contact wanneer u uw verhuizing uitbesteed is voor ons vanzelfsprekend. Het team verhuizers neemt het zware verhuiswerk uit handen en u kunt met uw vragen persoonlijk bij ons terecht. Ons team is sterk gericht op een hoog serviceniveau. Zo zorgen we ervoor dat we de beste kwaliteit verhuizingen kunnen realiseren. Zo kunnen wij het geschikte verhuisbedrijf voor u zijn in de regio Steenbergen.