Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Over Van Gastel Verhuizingen

  Van Gastel Verhuizingen

  Van Gastel Verhuizingen is een bedrijf met een lange traditie. Ooit begonnen (1923!) in Roosendaal en van hieruit nog steeds operationeel. Het bedrijf, bekend in Roosendaal en verre omgeving, kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid bij alle verhuizingen die het uitvoert.

  Van Gastel Verhuizingen verzorgt met grote zorgvuldigheid verhuizingen, opslag van inboedels, speciaal vervoer, maar steeds met die kenmerkende persoonlijke noot. Het bedrijf sluit zich bewust niet aan bij de grote verhuisorganisaties, waarbij de kans bestaat dat het zijn eigen identiteit verliest. Niet voor niets kan het bedrijf trots zijn op de diverse woonlocaties waarvan de bewoners alleen nog met Van Gastel Verhuizingen willen verhuizen.

  Veelal is degene die de inboedel heeft getaxeerd, ook bij de daadwerkelijke verhuizing aanwezig, waardoor de klant op de dag van de verhuizing (wat veelal een ingrijpende gebeurtenis is) al gelijk een bekend gezicht ziet. Deze herkenning brengt vaak een stuk geruststelling, waardoor een zorgeloze verhuizing zo op het oog een fluitje van een cent is.

  Wij zijn Erkend Verhuizer

  Van Gastel Verhuizingen is dus een relatief klein bedrijf, maar is wel Erkend Verhuizer. En dat brengt u iets extra. Want Erkend Verhuizer word, en blijf, je niet zomaar. Elke 3 jaar weer wordt het bedrijf gecontroleerd op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld veiligheid, verzekeringen, milieu, diploma’s enzovoorts.

  Een stuk zekerheid voor u.

  Van

  De voordelen van een Erkende Verhuizer

  • Zorgeloze verhuisdag
  • Bespaart u veel tijd en energie
  • Een volledig verzekerde inboedel
  • Een vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam
  • Uw kostbare spullen in veilige handen
  • Volledig naar uw wensen op maat verhuizen
  • Verhuisgarantie
  • Lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Duidelijke afspraken ( algemene voorwaarden opgesteld met de consumentenbond )
  • Garantie op uw betaling

  Dit zijn onze referenties!

  Onze Diensten