Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Tholen

  Verhuizen is een zaak van nauwkeurig alles sorteren, inpakken, labelen en vervolgens de verhuiswagen in tillen en opnieuw uitpakken. Dit zware werk kunt u met een gerust hart uitbesteden aan het werkzame verhuisteam van ons verhuisbedrijf in Tholen. De verhuizing uitbesteden aan professionele verhuizers is een zaak van vertrouwen. U kunt met een gerust hart het team gediplomeerde erkende verhuizers van Van Gastel Verhuizingen uw inboedel laten verhuizen en voor u gereed zetten op de nieuwe locatie. Wilt u weten of dit bij uw verhuizing past? Neem dan telefonisch contact met ons op of noteer uw wensen in het offerteformulier via onze contact pagina.

  Ontzorging van het hoogste niveau door ons verhuisbedrijf in Tholen

  Verhuizen is een flinke klus. Naast al het papierwerk rondom de verhuizing loopt u er tegen aan dat al uw spullen ingepakt en verhuisd moeten gaan worden. Laat dit zware werk door onze professionele verhuizers doen. Dat is een hele zorg minder voor u en dat is precies waar wij goed in zijn. Ons doel? Tevreden klanten die een volgende verhuizing nog eens terug komen. Dit kan alleen wanneer het beste service niveau geleverd wordt waardoor u ervaart hoe prettig het is als een team verhuizers voor u klaar staat om de klus te klaren.

  Onze Diensten

  De voordelen van een verhuisbedrijf op Tholen

  • Laat het zware verhuiswerk door een professioneel team verhuizers doen; u bespaart tijd en energie!
  • Voor elk budget een verhuisdienst beschikbaar;
  • Zowel particulieren als zakelijke aanvragen mogelijk;
  • Uitsluitend verhuizingen met een kwaliteitslabel van erkende verhuizers ;
  • Persoonlijke service voor al uw verhuisvragen;
  • Onze verhuisservice is snel en direct beschikbaar.

  Wat kost een verhuisbedrijf op Tholen?

  Bij ons kunt u zelf kiezen van welke verhuisdiensten u graag gebruik wilt maken. Kunt u het zich voorstellen, een team gediplomeerde verhuizers die het zware werk voor u doet? Dat levert u veel extra tijd en energie op dan wanneer u dit allemaal zelf gaat doen. Daarbij kunt u diverse materialen en diensten kiezen die de verhuizing extra effectief maken wat wederom tijd en energie bespaart. Vul het offerteformulier in en ontdek de passende en scherpe prijzen.

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Aanvullende diensten en verhuismaterialen beschikbaar

  Bij Van Gastel Verhuizingen kunt u naast onze verhuisservice al het professionele verhuismateriaal huren of kopen. Zo wordt uw verhuizing steeds gemakkelijker en efficiënter. Ontdek hier het beschikbare verhuur en verkoop materiaal. Zo kunt u bij ons een verhuislift huren, extra verhuisdozen kopen en krijgt u advies hoe u de oplevering zo goed mogelijk kunt doen.

  In de tussentijd heeft het team verhuizers al uw inboedel in een handomdraai in de verhuis bus geplaatst en zijn ze onderweg naar de nieuwe locatie. Ook kunt u gebruik maken van diverse opslagmogelijkheden om uw inboedel of spullen tijdelijk beveiligd op te slaan. Lees hier meer informatie over de opslag in Bergen op Zoom.  Zo bieden wij alles om de efficiëntie en het gemak van uw verhuizing te vergroten.