Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Verhuisbedrijf Standdaarbuiten

  Bij Van Gastel verhuizingen bieden wij u alle verhuisdiensten onder één dak en zijn wij werkzaam als verhuisbedrijf in Standdaarbuiten. Wij waarborgen onze kwaliteit door met erkende verhuizers te werken. Dat maakt ons een verhuisbedrijf met de beste kwaliteit voor een passende prijs. Onze verhuisservice wordt afgestemd op uw wensen en ontlast u in het zware werk.  U kunt bij ons terecht voor een professionele aanpak van alle verhuizingen, zowel particulier als zakelijk.

  Wilt u gebruik maken van onze hulp tijdens uw verhuizing? Neem contact met ons op vul via het offerteformulier uw wensen en verhuisvragen in. U ontvangt spoedig een passende prijs.

  Onze Diensten

  Persoonlijk contact tijdens uw verhuizing in Standdaarbuiten

  Naast een hoge kwaliteit verhuisservice onderscheiden wij ons met een gerichte en persoonlijke aanpak. Of uw verhuizing nu groot of klein is, wij helpen u als specialist op weg. Met het team erkende verhuizers wordt al jarenlang elke verhuizing tot een succes gemaakt. Dat komt door onze krachtige aanpak. Naast het zware werk adviseren we u gemakkelijk over de beste en meest praktische verhuisdozen, het inpakken van uw meubels voor uw woning of bedrijfspand of de mogelijkheden voor een tijdelijke opslag. Bekijk hier het assortiment verhuur en verkoop materiaal die uw verhuizing een stuk prettiger maken. Door een totaalpakket te kunnen leveren maakt dit ons een specialist op het gebied van verhuisservices en verhuismaterialen in Standdaarbuiten.

  De voordelen van het verhuisbedrijf  in standaardbuiten

  • Sparrings- en adviespartner met betrekking tot verhuizen
  • Efficiënte en zorgvuldige erkende verhuizers
  • Mogelijkheden voor diverse verhuismaterialen
  • De beste kwaliteit verhuisservice in Standdaarbuiten voor een passend tarief

  Extra’s

  Verhuislift Huren

  Motorlift met bedienend personeel ( 1 man )

  € 150,00 per dag

  Maximaal 1.5 uur, daarna € 44,00 ( excl. 21% BTW ) toeslag per uur, gerekend vanaf onze standplaats te Roosendaal.

  Verhuisbus Huren

  Voor rijbewijs B, circa 20 m3, 100 kilometer vrij*

  € 105,00 per dag

  ( excl. 21% BTW ) – € 350,00 borg

  * Aantal vrije kilometers is exclusief diesel. De kosten bij overschrijding van het aantal vrije kilometers bedraagt € 0,20 per km. Bij ophalen van de bus is de brandstoftank vol. Deze dient bij inlevering weer vol te zijn. Echter tegen betaling kunnen wij de tank voor u vullen.

  Piano- en vleugelvervoer

  Het transporteren van piano’s en vleugels is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is, maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte (stemkam – pennen – snaren – zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken. Wij verzorgen het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

  Vervoer kunstwerken

  Ook het vervoer van kunstwerken vereist de nodige extra aandacht. Of het nu een klein theepotje of De Nachtwacht betreft, voor elk kunstwerk hebben wij het juiste materieel, de benodigde verpakkingsmaterialen, kisten (op maat gemaakt) en misschien wel het belangrijkst: een schat aan ervaring.

  Tips

  Particulier en zakelijk verhuisbedrijf in Standdaarbuiten

  Wanneer u uw huis of bedrijf gaat verhuizen is het zaak voor u om tegelijkertijd de oplevering te realiseren, de keuze te maken voor een passend verhuisbedrijf en alle processen naadloos op elkaar laten aansluiten om orde te scheppen. Dan is het belangrijk dat u een verhuisservice in Standdaarbuiten treft die u naast het verhuizen ook advies kan geven over de oplevering, inpakken en verhuistips geeft, en daadkrachtig zorgvuldig te werk gaat. Bij Van Gastel Verhuizingen hebben wij alle disciplines in huis waardoor wij aansluiten bij elke verhuisvraag, zowel zakelijk als particulier.

  Kosten van een verhuisbedrijf in Standdaarbuiten

  U kunt erop rekenen dat wij bij van Gastel Verhuizingen de beste verhuisservice leveren wat betreft kwaliteit en service. Uiteraard leveren wij een passende prijs hiervoor. Wilt u meer weten over de diensten van onze verhuisservice in en rond Standdaarbuiten. Neem dan telefonisch contact met ons op stuur uw wensen in via ons offerteformulier.