Erkende verhuizers

Kies voor Erkende Verhuizers, dan weet u zeker dat uw inboedel met zorg wordt behandeld en dat de verhuizing soepel verloopt. Bij een Erkende Verhuizer bepaalt u zelf hoeveel u van uw verhuizing uit handen geeft. Dat kan alleen vervoer van A naar B zijn maar ook een complete verhuizing met inpakken, uitpakken, transport en opslag is mogelijk.

Vermijd stress tijdens uw verhuizing met Erkende Verhuizers

Bij een verhuizing komt al genoeg kijken. En dan wilt u kunnen bouwen op uw verhuizers. Daarom maken wij van te voren altijd duidelijke afspraken en kunt u met een gerust hart uw tijd aan andere zaken besteden die belangrijk zijn voor de verhuizing. Kies voor de Erkende Verhuizers, kies voor kwaliteit en zekerheid.

Wat betekent het keurmerk Erkende Verhuizers?

Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement welke is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Schakel onze Erkende Verhuizers in voor ieder verhuisproject

Bij Van Gastel Verhuizingen B.V. helpen bij u bij ieder soort verhuisproject. Of het nu om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat, een boedelruiming of speciale projecten, onze Erkende Verhuizers staan altijd voor u klaar!

Erkende verhuizers van gastel verhuizingen

10 Redenen om te verhuizen met een erkende vehuizer

Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen
Van Gastel Verhuizingen

Referenties

 • Wij hebben van gastel ingehuurd bij de verhuizing van mijn vader. Het huis en de spullen hadden zeer emotionele waarde. Mijn vader was gespannen om te verhuizen maar de medewerkers hebben een goed gesprek met hem gehad en hebben hem gerust kunnen stellen. Doordat ze zo netjes om gingen met zijn spullen en een vriendelijke houding hadden is de verhuizing toch positief afgesloten.

  Tatjana uit Roosendaal
 • Prima service en snelheid, verhuizing is zonder problemen verlopen en absoluut een scherpe prijs. Het personeel was zeer vriendelijk.

  Pia uit Roosendaal
 • Met 5 man stond Van Gastel 's-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

  Ruud uit Roosendaal
 • Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

  Yvette uit Ridderkerk
 • Verhuisteam werkt snel, secuur en uiterst voorzichtig ( onze spullen hebben niet 1 schrammetje opgelopen ),kasten worden deskundig uit en in elkaar gezet. Ze zijn enorm beleefd en hebben van onze verhuisdag een leuke dag gemaakt.

  Cees uit Roosendaal
 • Pluspunten: Onze verhuizing is bijzonder goed verlopen: alle verhuizers waren toffe, beleefde jongens die van aanpakken wisten en voorzichtig waren met de spullen. Ook top dat er 2 kleine vrachtwagens i.p.v. 1 grote waren voorzien, gezien de locatie: daardoor is alles extra vlot gegaan. Kortom: er werd echt fantastisch werk geleverd ! Verbeterpunten: Enige minpuntje dat ik me kan bedenken, is dat de offerte niet alles in detail beschreef wat er tijdens het taxatiegesprek met ons werd besproken. Maar dit werd op mijn vraag per e-mail verduidelijkt/bevestigd dus was verder helemaal geen probleem. Alle afspraken werden bovendien perfect nagekomen!

  M. uit Wouw
 • Deskundigheid en vriendelijkheid van al het personeel. Een gezellig verhuizersteam dat graag een stapje extra zet voor de klant, de verhuizing was van a tot z top geregeld.

  Roeland uit Roosendaal
 • Professioneel en rustig, nemen alles van je over en als klant is de dag van verhuis hierdoor eerder ontspannend dan echt stressen. Gaan zorgvuldig met de spullen om. Bij de taxatie ook geen gemuggenzift maar een duidelijke globale prijs en dat is dan ook de afspraak waar ze zich aan houden

  Geert uit Roosendaal
 • Bijzonder kundige, gemotiveerde en vriendelijke mensen. Ook het materieel is om door een ringetje te halen.

  Ad uit Roosendaal
 • Gewoon zo door gaan. Afspraak is afspraak en wordt ook nagekomen. Door welke medewerker dan ook. Ook de medewerkers tonen respect naar elkaar toe hetgeen zeer belangrijk is. Zowel medewerkers als materiaal t.w. verhuiswagen, dozen, inpakmateriaal, schoon, en heel. Goede kwaliteit.

  Jac uit Etten-Leur
 • Collegialiteit, werken echt als een team en vullen elkaar perfect aan. Heel professioneel en klantvriendelijk.

  Heidi uit Zundert