Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Erkende Verhuizers

  Kies voor een Erkende Verhuizer

  Kies voor Erkende Verhuizers, dan weet u zeker dat uw inboedel met zorg wordt behandeld en dat de verhuizing soepel verloopt. Bij een Erkende Verhuizer bepaalt u zelf hoeveel u van uw verhuizing uit handen geeft. Dat kan alleen vervoer van A naar B zijn maar ook een complete verhuizing met inpakken, uitpakken, transport en opslag is mogelijk.

  Vermijd stress tijdens uw verhuizing met Erkende Verhuizers

  Bij een verhuizing komt al genoeg kijken. En dan wilt u kunnen bouwen op uw verhuizers. Daarom maken wij van te voren altijd duidelijke afspraken en kunt u met een gerust hart uw tijd aan andere zaken besteden die belangrijk zijn voor de verhuizing. Kies voor de Erkende Verhuizers, kies voor kwaliteit en zekerheid.

  Wat betekent het keurmerk Erkende Verhuizers?

  Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement welke is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

  Schakel onze Erkende Verhuizers in voor ieder verhuisproject

  Bij Van Gastel Verhuizingen helpen bij u bij ieder soort verhuisproject. Of het nu om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat, een boedelruiming of speciale projecten, onze Erkende Verhuizers staan altijd voor u klaar!

  De voordelen van een Erkende Verhuizer

  • Zorgeloze verhuisdag
  • Bespaart u veel tijd en energie
  • Een volledig verzekerde inboedel
  • Een vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam
  • Uw kostbare spullen in veilige handen
  • Volledig naar uw wensen op maat verhuizen
  • Verhuisgarantie
  • Lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Duidelijke afspraken ( algemene voorwaarden opgesteld met de consumentenbond )
  • Garantie op uw betaling

  Dit zijn onze referenties!

  Onze Diensten