Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Boedelruiming

  Van Gastel Verhuizingen kan u veel werk uit handen nemen bij het ruimen van uw inboedel en de ontruiming van uw woning in de regio Roosendaal, Bergen op Zoom. Wat wij voor u kunnen doen:

  Ontruiming van het pand of de kamer

  Nadat bepaald is wat nabestaanden of betrokkenen willen behouden, kan worden afgesproken dat diverse stukken worden afgeleverd op andere adressen. Behalve transport kunnen wij ook (tijdelijke) opslag voor u verzorgen.

  Indien u er geen tijd voor hebt, en dat wenst, kan door ons de inboedel worden nagezocht op waardevolle zaken die u zelf wilt houden. Te denken valt aan waardepapieren, documenten, sieraden, foto’s enz.

  Vinden wij in deze spullen nog zaken die u, naar wij redelijkerwijs mogen aannemen, zelf liever had behouden dan laten wij u dat uiteraard weten. Alle materialen die geen waarde meer hebben worden door ons op mileuvriendelijke wijze verwijderd waarbij we naar een optimaal hergebruik streven.

  Pand of kamer klaar maken om op te leveren voor verkoop of overdracht aan verhuurder

  Hiervoor verwijderen wij zaken als gordijnrails, vloerbedekking, etcetera en herstellen wat nodig is. Indien gewenst stemmen wij de werkzaamheden af met de verhuurder, volgende bewoner of de makelaar zodat u er geen omkijken naar hebt.

  Onze houding

  Wij willen zorgvuldig met de woning en de goederen omgaan uit respect voor de vorige bewoner(s) en de nabestaanden of betrokkenen. Het belangrijkste resultaat van onze inzet moet zijn dat u tevreden bent over de gehele afhandeling. Uw positieve oordeel is het belangrijkste visitekaartje dat ons weer naar volgende opdrachten kan leiden.

  Afspraken

  Vrijblijvend komen wij bij u langs om een ophanden zijnde ontruiming met u te bespreken. Daarna sturen wij u een offerte. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  Concrete afspraken zetten wij op papier zodat alle partijen weten wat van elkaar verwacht mag worden.

  Onze Diensten