Boedelruiming

Van Gastel Verhuizingen B.V. kan u veel werk uit handen nemen bij het ruimen van uw inboedel en de ontruiming van uw woning in de regio Roosendaal, Bergen op Zoom. Wat wij voor u kunnen doen:

Ontruiming van het pand of de kamer

Nadat bepaald is wat nabestaanden of betrokkenen willen behouden, kan worden afgesproken dat diverse stukken worden afgeleverd op andere adressen. Behalve transport kunnen wij ook (tijdelijke) opslag voor u verzorgen.

Indien u er geen tijd voor hebt, en dat wenst, kan door ons de inboedel worden nagezocht op waardevolle zaken die u zelf wilt houden. Te denken valt aan waardepapieren, documenten, sieraden, foto’s enz.

Vinden wij in deze spullen nog zaken die u, naar wij redelijkerwijs mogen aannemen, zelf liever had behouden dan laten wij u dat uiteraard weten. Alle materialen die geen waarde meer hebben worden door ons op mileuvriendelijke wijze verwijderd waarbij we naar een optimaal hergebruik streven.

Pand of kamer klaar maken om op te leveren voor verkoop of overdracht aan verhuurder

Hiervoor verwijderen wij zaken als gordijnrails, vloerbedekking, etcetera en herstellen wat nodig is. Indien gewenst stemmen wij de werkzaamheden af met de verhuurder, volgende bewoner of de makelaar zodat u er geen omkijken naar hebt.

Onze houding

Wij willen zorgvuldig met de woning en de goederen omgaan uit respect voor de vorige bewoner(s) en de nabestaanden of betrokkenen. Het belangrijkste resultaat van onze inzet moet zijn dat u tevreden bent over de gehele afhandeling. Uw positieve oordeel is het belangrijkste visitekaartje dat ons weer naar volgende opdrachten kan leiden.

Afspraken

Vrijblijvend komen wij bij u langs om een ophanden zijnde ontruiming met u te bespreken. Daarna sturen wij u een offerte. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Concrete afspraken zetten wij op papier zodat alle partijen weten wat van elkaar verwacht mag worden.

Van Gastel Verhuizingen inboedel

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van Gastel Verhuizingen speciale projecten
Speciale projecten
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen