Opslag Roosendaal

Van Gastel Verhuizingen B.V. biedt een professionele oplossing voor de opslag van uw inboedel in de regio Roosendaal. Tegen een gunstig tarief, afhankelijk van de kwetsbaarheid, waarde en omvang van de goederen. Informeer bij uw inboedelverzekeraar naar de dekking bij opslag.

Uw spullen goed verzekerd opslaan

Een Opslag en stalling-OOM verzekering dekt schade die ontstaat bij het transport van eigendommen en tegen schade wanneer de opslagruimte getroffen wordt door brand-, water-, of stormschade of diefstal. Van Gastel Verhuizingen B.V. kan, indien u dat wenst, een aanvullende verzekering voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat uw spullen, ook al staan ze niet in uw eigen huis, toch goed verzekerd zijn.

De opslag van uw spullen in onze beveiligde loods in Roosendaal

Uw inboedel kan los worden opgeslagen, maar meestal wordt deze rechtstreeks in houten containers geladen, welke in de centraal verwarmde en beveiligde loods worden geplaatst. Of het nu voor een week is, of voor een aantal jaren, uw spullen zijn bij ons in goede handen. Wanneer u uw inboedel weer kunt plaatsen, brengen wij de containers vanuit de opslag weer netjes terug naar uw woning in Roosendaal. Ook bij het opslaan van uw spullen is het belangrijk dat u werkt met speciaal geschikt inpakmateriaal, ook verkrijgbaar bij Van Gastel Verhuizingen B.V.

Van Gastel Verhuizingen opslag

Houten containers

  • Uw inboedel wordt in de houten container opgeslagen
  • Uw spullen zijn bij ons in goede handen
  • De opslag staat dichtbij uw pand in Roosendaal
  • Uw spullen worden in de centraal verwarmde en beveiligde loods geplaatst
  • Zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst,
    en brengen wij uw spulletjes weer netjes terug

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van Gastel Verhuizingen speciale projecten
Speciale projecten
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen