Offerte aanvragen

Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via dit formulier of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)165 – 53 71 69.

  Opslag Etten-Leur

  Voor opslag van uw inboedel tijdens uw verhuizing in de omgeving van Etten-Leur moet u bij Van Gastel Verhuizingen zijn. Maak gebruik van een aantrekkelijk tarief en een uitstekende service. Uw spullen worden zorgvuldig opgeslagen in containers die zijn voorzien van verwarming en beveiliging. Wij komen uw spullen halen en na afloop van de huurperiode brengen we ze weer terug. Bij verhuizingen of boedelruimingen is de opslag van uw spullen in onze loods in de buurt van Etten-Leur een onderdeel van onze totale dienstverlening.

  Opslag in Etten-Leur als onderdeel van een complete verhuizing

  Bij een verhuizing is het prettig wanneer u op één bedrijf kunt rekenen die u alles omtrent de voorbereiding, uitvoering, opslag en transport uit handen neemt. Van een adviseur die u helpt bij het maken van een verhuisplan, waarbij mogelijk knelpunten snel worden opgemerkt en vooraf worden verholpen. Tot de opslag van uw inboedel op een beveiligde locatie bij Etten-Leur. En uiteindelijk het overzetten van uw spullen in uw nieuwe woning of kantoorruimte. Ook aanvullende werkzaamheden als in- en uitpakken, schoonmaken en kleine klusjes kunt u aan onze professionele verhuizers uitbesteden.

  Maak een gratis kennismakingsafspraak

  Bij een grote onderneming als een verhuizing is het prettig om eerst persoonlijk kennis te maken. Een adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden de van verhuizing en opslag in Etten-Leur te bespreken. We luisteren graag naar uw wensen en geven advies over de voorbereiding van de verhuizing. Na het inventariseren van uw wensen en behoeften ontvangt u een op maat gemaakte offerte. We horen graag snel van u!

  Houten containers

  • Uw inboedel wordt in de houten container opgeslagen.
  • Uw spullen zijn bij ons in goede handen.
  • Uw spullen worden in de centraal verwarmde en beveiligde loods geplaatst.
  • Zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst en brengen wij uw spulletjes weer netjes terug.

  Onze Diensten