Prijslijst verkoop

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief bezorg- en ophaalkosten.

Van Gastel Verhuisdoos
Verhuisdoos (zware kwaliteit)
€3,00 per stuk.
Verhuisdoos licht beschadigd*
€1,50 per stuk.

*Deze dozen zijn door gebruik licht beschadigd, en worden geleverd met een rol tape. De kwaliteit is echter even hoog, en vele malen beter dan een ‘bouwmarkt’ verhuisdoos. Minimum afname 10 stuks.

Van Gastel Pakpapier
Pakpapier
€ 7,50 per pak à 5 kg.
Van Gastel Stretchwikkelfolie
Stretchwikkelfolie
€ 10,00 per rol
Van Gastel Matrashoes
Matrashoes
€ 1,50 per stuk

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van Gastel Verhuizingen speciale projecten
Speciale projecten
Van gastel verhuizingen
Opslag
Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen