Zakelijke verhuizingen

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen

Bij de verhuizing van een bedrijf is het belangrijk dat de bedrijfsvoering zo kort mogelijk wordt onderbroken. Dat stelt hoge eisen aan de voorbereiding, uitvoering en nazorg van een verhuizing. Afhankelijk van de complexiteit en omvang van een bedrijfsverhuizing spreken we ook wel van een projectverhuizing. Van Gastel Verhuizingen B.V. is thuis in het verhuizen van bedrijven en heeft voor uiteenlopende bedrijven en organisaties verhuizingen uitgevoerd.

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, u wilt dat de verhuizing goed en snel wordt uitgevoerd. Zodat iedereen snel weer aan het werk is, in plaats van aan het in- of uitpakken. En dan hebben we het nog niet over de risico’s van medewerkers die zich letterlijk vertillen aan hun eigen dossiers. Doet u waar u goed in bent, verhuizen kunt u beter overlaten aan Van Gastel Verhuizingen B.V.

Van Gastel Verhuizingen zakelijke verhuizing

Referenties

Van Gastel Verhuizingen Groenhuysen
Van Gastel Verhuizingen Het Hoge Veer
Van Gastel Verhuizingen Surplus
Van Gastel Verhuizingen Bibliotheek van nu
Van Gastel Verhuizingen a hak

Beoordeling

Klanten vertellen Beoordeel van Gastel verhuizingen

[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”erkende_verhuizer_van_gastel_verhuizingen_b.v./” type=”widget”]

Met 5 man stond Van Gastel ‘s-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!

– Ruud uit Rosendaal

Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.

– Yvette uit Ridderkerk

Onze andere diensten

Van gastel verhuizingen
Particuliere verhuizingen
Van gastel verhuizingen
Boedelruiming
Van gastel verhuizingen
Opslag
Van gastel verhuizingen
Verhuur/ verkoop materiaal
Van gastel verhuizingen
Speciale projecten