Bel voor een
scherpe offerte
0165 - 53 71 69


Speciale projecten

Ook als een standaard oplossing niet 1-2-3 voorhanden is, kunt u met een gerust hart contact opnemen met Van Gastel Verhuizingen B.V. Het bedrijf is bekend met moeilijke, niet alledaagse karweien.

 

 

Zo is er onlangs een peperduur analyseapparaat voor veterinair onderzoek van een beneden- naar bovenverdieping (intern!) geplaatst, waarbij het apparaat absoluut niet mocht kantelen of schudden. Het verwijderen van een deel van een trapbordes, alsmede het plaatsen van een aangepaste portaallift was noodzakelijk. De operatie is succesvol verlopen.

 

 

Ook is Van Gastel Verhuizingen B.V. door een bekende telecomgigant ingeschakeld voor het afvoeren en herplaatsen van speciale zend- en computerapparatuur in een kerktoren. Vanuit een klein raam in de top van de toren (op zo'n 30 meter hoogte) is de apparatuur afgevoerd en nieuwe apparatuur geplaatst. Hierbij moesten een 2-tal kranen worden ingezet, omdat de toren alleen via het kerkhof (!) bereikbaar was. Ook dit karwei is naar volle tevredenheid van betrokken partijen uitgevoerd.

 
Copyright Van Gastel Verhuizingen B.V. Uw verhuizer in Roosendaal en omgeving!