Bel voor een
scherpe offerte
0165 - 53 71 69


Particuliere verhuizingen

Uw bedje gespreid en de stekker in het stopcontact, laat dat de zorg van uw verhuizer zijn. U pakt uw koffers … wij de rest!

Verhuizen is een zaak van vertrouwen en de organisatie van een verhuizing vergt een nauwkeurige voorbereiding. Uw inboedel is vaak groter dan u denkt en uiteraard moeten de waardevolle meubelstukken en persoonlijke bezittingen onbeschadigd worden verhuisd naar de nieuwe woning. Daarom wilt u de juiste mensen op de juiste plaats hebben en zelf kunnen bepalen waar uw verhuizer wel of niet aan mag komen. Een goede voorbereiding van de verhuizing voorkomt onnodig extra werk en is daarom een belangrijk onderdeel.

 

 

De verhuisadviseur

Van Gastel Verhuizingen B.V. heeft om die reden een speciaal opgeleide verhuisadviseur in dienst die samen met u de voorbereiding tot in de puntjes doorneemt. Zodra u verhuisplannen heeft, kunt u contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend verhuisadvies en prijsopgave. Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn jarenlange ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Hij herkent eventuele knelpunten direct en biedt een passende oplossing. Nadat hij ter plaatse de hele verhuizing stap voor stap met u heeft doorgenomen, ontvangt u een gespecificeerde offerte die is gebaseerd op uw wensen en gegevens.

 

 
Copyright Van Gastel Verhuizingen B.V. Uw verhuizer in Roosendaal en omgeving!