Bel voor een
scherpe offerte
0165 - 53 71 69


Kwaliteit

Bij uw verhuizing wilt u er zeker van zijn dat de uitvoering perfect verloopt, het budget binnen de perken blijft en de verhuizer aan uw specifieke wensen tegemoet komt. Bij Van Gastel Verhuizingen B.V. zit u goed.

 

Als Erkende Verhuizer verstrekt Van Gastel Verhuizingen B.V. u graag een certificaat waaruit blijkt dat aan de hoogste eisen wordt voldaan. Wij gaan bovendien nog een stapje verder. Een zeer modern wagenpark, de nieuwste verhuistechnieken, gediplomeerde medewerkers en een klantgerichte instelling zorgen ervoor dat onze naam uitstekend bekend staat in heel Nederland en ver daarbuiten.

 

Als Erkend Verhuisbedrijf werkt Van Gastel Verhuizingen B.V. volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2006 (AVV 2006) en de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen (AVBV). Als u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u daarom bij een huisbezoek (taxatie) altijd het boekje met deze algemene voorwaarden (zoals verplicht gesteld door de OEV, de overkoepelende organisatie van Erkende Verhuizers).

 
Copyright Van Gastel Verhuizingen B.V. Uw verhuizer in Roosendaal en omgeving!