Bel voor een
scherpe offerte
0165 - 53 71 69


Over ons

Van Gastel Verhuizingen B.V. is een bedrijf met een lange traditie. Ooit begonnen (1923!) in Roosendaal en van hieruit nog steeds operationeel. Het bedrijf, bekend in Roosendaal en verre omgeving, kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid bij alle verhuizingen die het uitvoert.

 

 

 

Van Gastel Verhuizingen B.V. verzorgt met grote zorgvuldigheid verhuizingen, opslag van inboedels, speciaal vervoer, maar steeds met die kenmerkende persoonlijke noot. Het bedrijf sluit zich bewust niet aan bij de grote verhuisorganisaties, waarbij de kans bestaat dat het zijn eigen identiteit verliest. Niet voor niets kan het bedrijf trots zijn op de diverse woonlokaties waarvan de bewoners alleen nog met Van Gastel Verhuizingen B.V. willen verhuizen.

 

Veelal is degene die de inboedel heeft getaxeerd, ook bij de daadwerkelijke verhuizing aanwezig, waardoor de klant op de dag van de verhuizing (wat veelal een ingrijpende gebeurtenis is) al gelijk een bekend gezicht ziet. Deze herkenning brengt vaak een stuk geruststelling, waardoor een zorgeloze verhuizing zo op het oog een fluitje van een cent is.

 

 

 

Van Gastel Verhuizingen B.V. is dus een relatief klein bedrijf, maar is wel Erkend Verhuizer. En dat brengt u iets extra. Want Erkend Verhuizer word, en blijf, je niet zomaar. Elke 3 jaar weer wordt het bedrijf gecontroleerd op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld veiligheid, verzekeringen, milieu, diploma’s enzovoorts.

 

Een stuk zekerheid voor u.
 

 
Copyright Van Gastel Verhuizingen B.V. Uw verhuizer in Roosendaal en omgeving!