Bel voor een
scherpe offerte
0165 - 53 71 69


Opslag

Centraal verwarmd en beveiligd uw inboedel opslaan?

Van Gastel Verhuizingen B.V. biedt een professionele oplossing voor al uw inboedelopslag tegen een gunstig tarief, afhankelijk van de kwetsbaarheid, waarde en omvang van de goederen. Informeer bij uw inboedelverzekeraar hoe het met de dekking zit van uw opgeslagen goederen. Van Gastel Verhuizingen B.V. kan, indien u dat wenst, een aanvullende verzekering voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat uw spullen, ook al staan ze niet in uw eigen huis, toch goed verzekerd zijn.

 

Uw inboedel kan los worden opgeslagen, maar meestal wordt deze rechtstreeks in houten containers geladen, welke in de centraal verwarmde en beveiligde loods worden geplaatst. Of het nu voor 1 week is, of voor een aantal jaren, uw spullen zijn bij ons in goede handen. En zodra u uw inboedel weer kunt plaatsen, worden de containers weer in de verhuiswagen geplaatst, en brengen wij uw spullen weer netjes terug.

 

Ook bij het opslaan van uw spullen is het belangrijk dat u werkt met speciaal geschikt inpakmateriaal, ook verkrijgbaar bij Van Gastel Verhuizingen B.V.

 

Uw inboedel centraal verwarmd en beveiligd opslaan in Roosendaal

 
Copyright Van Gastel Verhuizingen B.V. Uw verhuizer in Roosendaal en omgeving!